Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Ratsia

Члены группы Ratsia: Ari Lukkarinen, Brandi Ifgray, Juha Aunola, Jyri Honkavaara, Kari Starck, Pasi Kuusjärvi

Дискография Ratsia:

# Release title Format Get in iTunes Released on year Label
1 Tämä Hetki Ja Tulevaisuus 2 audio iTunes 1980 Johanna
2 Ratsia 16 audio iTunes 2008 Johanna
3 Täältä Tulee Yö 2 audio iTunes 1980 Johanna
4 1979-1981 22 audio iTunes 1995 Johanna
5 Elämän Syke 11 audio iTunes 2009 Johanna
6 Elämän Syke 11 audio iTunes 1980 Johanna
7 Jäljet 7 audio iTunes 1982 Johanna
8 Tämä Hetki Ja Tulevaisuus 2 audio iTunes 2009 Combat Rock Industry
9 Lontoon Skidit 4 audio iTunes 1979 Johanna
10 Lontoon Skidit 2 audio iTunes 2009 Combat Rock Industry
11 Täältä Tulee Yö 2 audio iTunes 2009 Combat Rock Industry
12 Ratsia / Elämän Syke 25 audio iTunes 1984 Johanna
13 Kloonattu Sukupolvi 24 audio iTunes Not On Label (Ratsia)
14 Ratsia 14 audio iTunes 2011 Svart Records
15 Elämän Syke 11 audio iTunes 2011 Svart Records
16 Jäljet 7 audio iTunes 2009 Johanna
17 Jäljet 7 audio iTunes 2012 Svart Records
18 Eilisen Jälkeen 2 audio iTunes 1981 Johanna
19 Ole Hyvä Nyt 2 audio iTunes 1979 Johanna
20 Ratsia 14 audio iTunes 2013 Svart Records

A punk band from Pihtipudas, Finland. Ratsia was founded in 1977 by Jyri Honkavaara, Juha Aunola and Ari "Rudi" Lukkarinen. They released their first single in 1979 and continued until 1982. Lineup on their first album in 1979: Jyri Honkavaara (vocals, guitar) Juha Aunola (guitar) Rudi Lukkarinen (bass) Pasi Kuusjärvi (drums) Lineup on their last album in 1982: Jyri Honkavaara (vocals, guitar) Juha Aunola (guitar) Kari Starck (bass) Brandi (keyboards) Pasi Kuusjärvi (drums)




Комментарии о Ratsia: