Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Veltto Virtanen

Pertti Olavi Virtanen

Также известно как: P. Virtanen, Pertti "Veltto" Virtanen, Pertti Virtanen, V. Virtanen, V.eltto V., Veltto V, Veltto V., Virtanen, Wellto & The Theraboys
Группа в интернете: http://www.velttovirtanen.net/

Дискография Veltto Virtanen:

# Release title Format Get in iTunes Released on year Label
1 Ronkpukki 12 audio iTunes 1978-12-00 Love Records (4)
2 Elämä On Elämistä Varten / Ronkpukki 2 audio iTunes 1977-06-00 Love Records (4)
3 Kusessa 23 audio iTunes 2007 Love Records (4)
4 Ronkpukki 21 audio iTunes 2007 Love Records (4)
5 Beibi 14 audio iTunes 2007 Johanna
6 Tahdon! 20 audio iTunes 2006-07-00 Zum Teufel!
7 Tahdon! 13 audio iTunes 1978 Kräk!
8 Beibi 11 audio iTunes 1982 Johanna
9 Anna Sydämesi Sulaa / Jumala Ja Saatana 2 audio iTunes 1980 Kräk!
10 Tässä Seison / Voipas 2 audio iTunes 1978 Kräk!
11 Vapaalla Richterin Asteikolla / Aina Kolmanteen Sukupolveen 2 audio iTunes 1977 Love Records (4)
12 Hellsinki, Hellsinki, Hellsinki / Tässä Sängyssä 2 audio iTunes 1979 Kräk!
13 Tää On Se Laulu + 3 (Puskii-EP) 4 audio iTunes 1977 Love Records (4)
14 Huhtamäen Hölkkä 4 audio iTunes 1990 Not on label
15 Niilo Yli-Mainio / Ufo 2 audio iTunes 1978 Love Records (4)
16 Uhvon Paluu 4 audio iTunes 1999 Rampati
17 Voitto On Suomen! 3 audio iTunes 2007 Zum Teufel!

Born 1951. A Finnish singer-songwriter and guitarist. Became famous in the mid 1970s as frontman of [a=Virtanen] and started his solo career in 1976.




Комментарии о Veltto Virtanen: