Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Maria Toledo

Maria Helena Toledo

Также известно как: A. Maria, M. H. Toledo, M. Toledo, Maria, Maria Helena De Toledo, Maria Helena Tolêdo, Maria Helena Toledo, Mario Toledo, Toledo

Дискография Maria Toledo:

# Release title Format Get in iTunes Released on year Label
1 Braziliana 14 audio iTunes Philips
2 Braziliana 14 audio iTunes 1965 Philips
3 Braziliana 14 audio iTunes 2008 Verve Records
4 Braziliana 12 audio iTunes Fontana
5 Braziliana 14 audio iTunes 1965 Philips
6 Sings The Best Of Luiz Bonfa 11 audio iTunes 1967 United Artists Records
7 Braziliana 14 audio iTunes 1965
8 Sambura/Whistle Samba 2 audio iTunes 1959 Philips
9 Braziliana 14 audio iTunes 1965 Philips
10 Braziliana 14 audio iTunes 1965 Philips

Brazilian singer who was married to guitarist and composer Luiz Bonfá.




Комментарии о Maria Toledo: