Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Anne Grete Preus

Anne Grete Preus

Также известно как: A. G. Preus, A.G. Preus, Anne, Anne Grethe Preus, Anne-Grethe Preus, Preus
Группа в интернете: http://www.annegretepreus.no/

Дискография Anne Grete Preus:

# Release title Format Get in iTunes Released on year Label
1 Hvitt Lys I Natten 7 audio iTunes 1997 Warner Music Norway
2 Fullmåne 14 audio iTunes 1988-03-11 Warner Music Norway
3 Mosaikk 16 Biter 16 audio iTunes 1998-11-06 WEA
4 Se / Sommerfuglvinger 2 audio iTunes 1991 WEA
5 Når Himmelen Faller Ned 3 audio iTunes 1998 WEA
6 Millimeter 3 audio iTunes 1994 WEA
7 Verden Er Et Vakkert Sted 4 audio iTunes 1999 Virgin
8 Millimeter 10 audio iTunes 1994
9 Når Dagen Roper 11 audio iTunes 2004 WEA
10 Fullmåne 12 audio iTunes 1988-03-11 WEA Records
11 Alfabet 13 audio iTunes 2001 WEA
12 Når Dagen Roper 11 audio iTunes 2004 WEA
13 Om Igjen For Første Gang 11 audio iTunes 2007 Warner Music Norway
14 Snart 17. 8 audio iTunes 1984 Transmission (5)
15 Lav Sol! Høy Himmel 9 audio iTunes 1989 WEA
16 Anne Grete Preus 18 audio iTunes 1994 WEA
17 Stemmene Inni 2 audio iTunes 1994 WEA
18 Nesten Alene 21 audio iTunes 2009 Warner Music Norway
19 Og Høsten Kommer Tidsnok 9 audio iTunes 1991 WEA
20 Om Igjen For Første Gang 11 audio iTunes 2007 Warner Music Norway
21 Nesten Alene 15 audio iTunes 2009 Warner Music Norway
22 Et Sted Å Feste Blikket 9 audio iTunes 2013-09-13 Warner Music Norway
23 Åndelig Matematikk 3 audio iTunes 2004 WEA
24 Alfabet 13 audio iTunes 2001 Warner Music Norway
25 Når Dagen Roper 11 audio iTunes 2013 Warner Music Norway

Born May 22, 1957




Комментарии о Anne Grete Preus: