Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

MEG (3)

Keiko Yorichika

Группа в интернете: http://megweb.jp/, http://www.myspace.com/megofficial

Дискография MEG (3):

# Release title Format Get in iTunes Released on year Label
1 Mgrmx 8 audio iTunes 2003-11-00 Joint Records
2 Beam 10 audio iTunes 2007-12-03 Universal J
3 Step 10 audio iTunes 2008-06-18 Universal J
4 Beautiful 14 audio iTunes 2009-05-27 Universal Music
5 Journey 7 audio iTunes 2009-08-26 Universal Music
6 Precious 3 audio iTunes 2008-09-17 Universal Music
7 Beautiful 10 audio iTunes 2009-05-27 Universal Music
8 Freak 4 audio iTunes 2009 Universal J
9 Aquaberry 8 audio iTunes 2007 AZtribe



Комментарии о MEG (3):