Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Wandler

Michael Stutz

Группа в интернете: http://www.facebook.com/wandlermusic, http://www.soundcloud.com/wandler, http://www.residentadvisor.net/dj/wandler

Дискография Wandler:

# Release title Format Get in iTunes Released on year Label
1 Wandler EP 4 audio iTunes 2005-08-29 Little Big Recordings
2 Borderline 2 audio iTunes 2007-06-11 Motoguzzi Records
3 The Mixes 3 audio iTunes 2008-03-03 Motoguzzi Records
4 Analogy 2 audio iTunes 2011-04-01 Motoguzzi Records
5 Kassandra EP 3 audio iTunes 2011 Cynosure
6 Get Together 4 audio iTunes 2011-06-09 Kumquat Tunes



Комментарии о Wandler: