Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Joyce Cooling

Также известно как: Joyce
Группа в интернете: http://www.joycecooling.com/

Дискография Joyce Cooling:

# Release title Format Get in iTunes Released on year Label
1 This Girl's Got To Play 10 audio iTunes 2004 Narada Jazz
2 Third Wish 10 audio iTunes 2001-09-11 GRP
3 Revolving Door 10 audio iTunes 2006 Narada Jazz
4 Cameo 7 audio iTunes 1988 Nucleus Records (2)
5 Third Wish 10 audio iTunes 2001 GRP
6 Cameo 8 audio iTunes 1988 There Records
7 Playing It Cool 11 audio iTunes 1997 Heads Up International
8 Global Cooling 11 audio iTunes 2009 Group 2 Productions
9 Cameo 7 audio iTunes 1988 Nucleus Records (2)
10 Third Wish 10 audio iTunes 2001-09-11
11 Cameo 7 audio iTunes 1988 Cava Records
12 This Girl's Got To Play 10 audio iTunes 2004 Narada

American jazz guitarist, vocalist and songwriter




Комментарии о Joyce Cooling: