Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Kadanz

Также известно как: Frank Bakkers Kadanz
Члены группы Kadanz: Ferry Lever, Frans Bakker, Herman Schulte
Группа в интернете: http://kadanz.joostvanhoek.nl/, http://kadanz.tripod.com/

Дискография Kadanz:

# Release title Format Get in iTunes Released on year Label
1 Donkerblauw 11 audio iTunes 1983 CNR
2 De Wind 3 audio iTunes 1989 Masters Records
3 Failliet Gaan We Toch / Als Toen 2 audio iTunes 1983 CNR
4 De Wind 2 audio iTunes 1989 Masters Records
5 Kadanz 14 audio iTunes 1990 Red Bullet
6 Intimiteit 2 audio iTunes 1983 CNR
7 Nachttrein 2 audio iTunes 1984 CNR
8 Van De Wereld 11 audio iTunes 1990 Cloud (2)
9 Sta Op! 12 audio iTunes 1994 RPC Entertainment
10 Dagen Dat Ik Je Vergeet 2 audio iTunes 1989 Cloud (2)
11 Pericoloso 10 audio iTunes 1984 CNR
12 Dagen Dat Ik Je Vergeet 4 audio iTunes 1989 Cloud (2)
13 Dagen Dat Ik Je Vergeet 3 audio iTunes 1989 Cloud (2)
14 Blik Op Oneindig 11 audio iTunes 1989 Cloud (2)
15 Wat Doe Ik Hier? 2 audio iTunes 1997 CrossOver Music
16 Voorjaar (Amsterdam) 2 audio iTunes 1998 CrossOver Music
17 Alleen Niet Op Maandag 2 audio iTunes 1998 CrossOver Music
18 Blik Op Oneindig 11 audio iTunes 1989 Masters
19 Blik Op Oneindig 11 audio iTunes 1989 Cloud (2)
20 Vuurwerk 2 audio iTunes 1989
21 De Stad (Die Vrijheid Heet) 4 audio iTunes 1989 Master records
22 In Het Donker 4 audio iTunes RCS
23 Hou Me Vast / Amame 2 audio iTunes 1990 Cloud (2)

Formed 1982 in Utrecht, Netherlands Members included: Frans Bakker : Singer & keyboards Kees van den Berg : Keyboards & guitar Herman Schulte : Percussion Martijn van Tour : Bassguitar Eric van der Wal : Drums




Комментарии о Kadanz: