Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

m ax noi mach

Robert Francisco

Группа в интернете: http://www.angelfire.com/scifi/mnstrattacks/, http://www.silvoxrecordings.com/

Дискография m ax noi mach:

# Release title Format Get in iTunes Released on year Label
1 Split 2 audio iTunes 2004 Breaking World Records
2 Chaser 10 audio iTunes 2008 [ tanzprocesz ]
3 Split 2 audio iTunes 2003 Bonescraper Recordings
4 Soul Piss 15 audio iTunes 2004 Not On Label (M Ax Noi Mach Self-Released)
5 Banger 10 audio iTunes 2006 Not On Label (M Ax Noi Mach Self-Released)
6 Split 3 audio iTunes 2007 Ozonokids
7 Creeper 6 audio iTunes 2010 Ozonokids
8 In The Shadows 9 audio iTunes 2010-11-00 White Denim
9 Creeper 6 audio iTunes 2010 Ormolycka
10 Humiliation 6 audio iTunes 2014 Silvox Recordings

He also manage the Silvox Recording label.




Комментарии о m ax noi mach: