Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Ryukyudisko

Члены группы Ryukyudisko: Tetsushi Hiroyama, Yosuke Hiroyama
Группа в интернете: http://www.ryukyudisko.com, http://www.facebook.com/pages/RYUKYUDISKO/147502445305384

Дискография Ryukyudisko:

# Release title Format Get in iTunes Released on year Label
1 Peekan 16 audio iTunes 2006-07-26 Platik
2 Ryukyudisk O Tech 16 audio iTunes 2005 Platik
3 Churazima 5 audio iTunes 2005-06-29 Platik
4 Lequio Disk 7 audio iTunes 2004 Platik
5 Lequio EP 3 audio iTunes 2004 Plastik
6 Insularhythm 12 audio iTunes 2007-08-29 Ki/oon Records
7 Pleasure 22 audio iTunes 2009-09-23 Ki/oon Records
8 Ryubu EP2 12 audio iTunes 2005 Platik
9 Peekan 4 audio iTunes 2006 Platik
10 Lequio Disk 7 audio iTunes Platik
11 Nice Day 3 audio iTunes 2007-06-13 Ki/oon Records

Japanese duo formed by twin brothers Tetsushi Hiroyama (RKD1) and Yosuke Hiroyama (RKD2). Their style is combination between Techno, Electro, Trance and popular Japanese music.




Комментарии о Ryukyudisko: