Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Blue Effect, The

Также известно как: Blue Effect, M Efekt, M. Efekt, M.Efekt, Modrý Efekt
Члены группы Blue Effect, The: Fedor Frešo, Jan Křížek, Jiří Kozel, Josef Kůstka, Lešek Semelka, Martin Koubek, Miloš Svoboda, Oldřich Veselý, Radek Křemenák, Radim Hladík, Václav Zima, Vladimír Mišík, Vlado Čech
Группа в интернете: http://www.blueeffect.cz/

Дискография Blue Effect, The:

# Release title Format Get in iTunes Released on year Label
1 Coniunctio 4 audio iTunes 1974 Supraphon
2 Svět Hledačů 5 audio iTunes 1979 Panton
3 Beatová Síň Slávy 34 audio iTunes 2004 Supraphon
4 Nová Syntéza 9 audio iTunes 1997 Bonton
5 Nová Syntéza 2 7 audio iTunes 1997 Bonton
6 Svět Hledačů 12 audio iTunes 1999
7 Coniunctio 4 audio iTunes 2001
8 Slunečný Hrob 2 audio iTunes 1969 Panton
9 Snakes 4 audio iTunes 1970 Panton
10 Nová Syntéza 5 audio iTunes 1975 Panton
11 Svět Hledačů 5 audio iTunes 1980 Panton
12 Svět Hledačů 5 audio iTunes 1981 Panton
13 A Benefit Of Radim Hladík 5 audio iTunes 1979 Supraphon
14 Žena V Okně / Známe Se Dál 2 audio iTunes 1980 Supraphon
15 Kingdom Of Life 10 audio iTunes 1973 Supraphon
16 33 12 audio iTunes 2001
17 Kingdom Of Life 10 audio iTunes 1981 Supraphon
18 Kingdom Of Life 10 audio iTunes 1974 Supraphon
19 Kingdom Of Life 10 audio iTunes 1972 Supraphon
20 Kingdom Of Life 10 audio iTunes 1974 Supraphon
21 Modrý Efekt & Radim Hladík 5 audio iTunes 1976
22 Live & Life 1966 - 2008 32 audio iTunes 2008 Supraphon
23 Acoustic/Time 18 audio iTunes 2011 Supraphon
24 Kingdom Of Life 10 audio iTunes 1978 Supraphon
25 A Benefit Of Radim Hladík 5 audio iTunes 1975 Supraphon
26 Nová Syntéza 2 4 audio iTunes 1975 Panton
27 Nová Syntéza 5 audio iTunes 1974 Panton
28 1969 - 1989 69 audio iTunes 2009 Supraphon
29 Nová Syntéza - New Synthesis 5 audio iTunes 1978 Panton
30 Kampa / Úhel Pohledu 2 audio iTunes 1989 Supraphon
31 Doktor / Čajovna 2 audio iTunes 1987 Supraphon
32 Něžná / Záhada Jmelí 2 audio iTunes 1983 Supraphon
33 Kingdom Of Life 10 audio iTunes 1972 Supraphon
34 Coniunctio 4 audio iTunes 1978 Supraphon
35 Svitanie 4 audio iTunes 1981 Opus
36 Svět Hledačů 5 audio iTunes 1981 Panton
37 Coniunctio 4 audio iTunes 1971 Supraphon
38 Coniunctio 4 audio iTunes 1975
39 Svitanie 4 audio iTunes 1977

Czech rock group. Founded and led by [a=Radim Hladík] in 1969 as the successor to [a=Matadors, The (2)]. Still actively performing as of 2010.




Комментарии о Blue Effect, The: