Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Hana & Dana

Также известно как: Hana And Dana, Hanna & Daana
Члены группы Hana & Dana: Dana Vlková, Hana Buštíková

Дискография Hana & Dana:

# Release title Format Get in iTunes Released on year Label
1 Par Avion 10 audio iTunes 1982 Panton
2 Closer 10 audio iTunes 1987 Supraphon
3 Küsse Wie Feuer 3 audio iTunes 1991 Koch International
4 Nač Se Vázat / Čas Tajných Přání 2 audio iTunes 1987 Supraphon
5 Měj Se! 10 audio iTunes 1987 Supraphon
6 Ženy / Co Máš Rád Nejvíc 2 audio iTunes 1988 Supraphon
7 Talisman 10 audio iTunes 1985 Supraphon
8 Talisman 10 audio iTunes 1986 Supraphon
9 Küsse Wie Feuer 2 audio iTunes 1991 Koch International
10 Par Avion 10 audio iTunes 1985 Panton
11 Sejf / Vodní Víly 2 audio iTunes 1985 Supraphon
12 Closer 10 audio iTunes 1988 Supraphon
13 Es Ist So Wie Du 4 audio iTunes 1991 Koch International
14 Par Avion 10 audio iTunes 1984 Panton

Czech vocal duo. Alternative name used mainly abroad and on export releases, parallel to [a=Kamelie] which was used in former Czechoslovakia and in the Czech Republic.




Комментарии о Hana & Dana: