Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Funny Van Dannen

Franz-Josef Hagmanns-Dajka

Также известно как: F. V. Dannen, F. Van Dannen, Fanny Van Dannen, Funny V. Dannen, Funny van Dannen, v. Dannen, van Dannen
Группа в интернете: http://www.funny-van-dannen.de/, http://en.wikipedia.org/wiki/Funny_Van_Dannen

Дискография Funny Van Dannen:

# Release title Format Get in iTunes Released on year Label
1 Nebelmaschine 23 audio iTunes 2005 Trikont
2 Clubsongs 21 audio iTunes 1995-06-16 Trikont
3 Basics 22 audio iTunes 1996-04-19 Trikont
4 Herzscheiße 22 audio iTunes 2003-11-17 Trikont
5 Authentic Trip 23 audio iTunes 2005 Trikont
6 Trotzdem Danke 24 audio iTunes 2007 Jochens Kleine Plattenfirma (JKP)
7 Uruguay 23 audio iTunes 1999 Trikont
8 Neues Von Gott 21 audio iTunes 2005 Hörkunst Bei Kunstmann
9 Melody Star - Live In Der Volksbühne Berlin 18 audio iTunes 2000 Trikont
10 Info 3 22 audio iTunes 1997 Trikont
11 Saharasand 21 audio iTunes 2009 Jochens Kleine Plattenfirma (JKP)
12 Meine Vielleicht Besten Lieder ... 41 audio iTunes 2010-11-19 Jochens Kleine Plattenfirma (JKP)
13 Fischsuppe 22 audio iTunes 2012 Jochens Kleine Plattenfirma (JKP)
14 Die Schweren Jahre Ab Dreiunddreissig 25 audio iTunes Frühstyxradio

German singer, songwriter, author and painter of Dutch origin, born 10 March 1958 in Tüddern, Netherlands (today Germany).




Комментарии о Funny Van Dannen: