Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Hazeldine

Члены группы Hazeldine: Anne Tkach, Chris Eubank, Jeffrey Richards, Shawn Barton, Tonya Lamm
Группа в интернете: http://www.myspace.com/hazeldinelives, http://en.wikipedia.org/wiki/Hazeldine

Дискография Hazeldine:

# Release title Format Get in iTunes Released on year Label
1 Digging You Up 12 audio iTunes 1998-09-00
2 Hazeldine 6 audio iTunes 1997 Not On Label
3 Double Back 13 audio iTunes 2001 Glitterhouse Records
4 Digging You Up 12 audio iTunes 1998 Polydor
5 Summer Wine 4 audio iTunes 1998 Polydor
6 Tarmac 2 audio iTunes 1996 Cherry Smash Records
7 Digging You Up 6 audio iTunes 1998 Polydor
8 Orphans 10 audio iTunes 2002-02-18 Glitterhouse Records

American alternative country band based in Albuquerque, New Mexico. Members: Shawn Barton (vocals, guitar) Tonya Lamm (guitar, vocals) Jeffrey Richards (guitar, banjo, drums) Anne Tkach (bass)




Комментарии о Hazeldine: