Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

ESSE

Andrej Stech

Группа в интернете: http://www.myspace.com/essekomfort

Дискография ESSE:

# Release title Format Get in iTunes Released on year Label
1 Cinamon Wind EP 3 audio iTunes 2005 Partyzanai
2 Deep Hope EP 4 audio iTunes 2008-03-06 Time Has Changed Records
3 Digital Hell In California EP 5 audio iTunes 2008-03-05 Cosmic Playroom
4 Prieblanda 3 audio iTunes 2008-08-30 Qubit Sound
5 Reworks 5 audio iTunes 2008-09-25 Knobs
6 Rainy EP 6 audio iTunes 2008-12-22 Ornithopter Records
7 Tree LP 6 audio iTunes 2007-08-21 3rd Wave Music
8 Micro Cosmos 3 audio iTunes 2010-04-09 Load And Clear Netlabel
9 Drops 6 audio iTunes 2010-05-16 Qubit Sound
10 Between The Stars 6 audio iTunes 2010-12-03 Instabil
11 Melancholy EP 4 audio iTunes 2012-03-02 Flying Flowers Records
12 Breez Ep 4 audio iTunes 2013-07-13 Qubit sound

Electro/Tech-House/Minimal DJ & producer from Vilnius, Lithuania.




Комментарии о ESSE: