Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Hans Koch

Также известно как: Hans "Hausi" Koch, Koch
Группа в интернете: http://www.efi.group.shef.ac.uk/musician/mkoch.html, https://soundcloud.com/hans_koch, http://www.koch-schuetz-studer.ch/

Дискография Hans Koch:

# Release title Format Get in iTunes Released on year Label
1 Asymétries 4 audio iTunes 2003 Ambiances Magnétiques
2 Good Night 7 audio iTunes 1986 Creative Works
3 Approximations 14 audio iTunes 1990 Intakt Records
4 Uluru 18 audio iTunes 1989 Intakt Records
5 Chockshut 10 audio iTunes 1992 Intakt Records
6 London Duos And Trios 9 audio iTunes 2004 Intakt Records
7 Nil 14 audio iTunes 1995 Unit Records (2)
8 Aicó 3 audio iTunes 2011-02-00 Creative Sources
9 Ellipses 8 audio iTunes 2001 DORON jazz
10 Wegen Meines Beines 10 audio iTunes 2010 Rai Trade
11 Social Insects 12 audio iTunes 2012-10-19 Flexion Records
12 Species-Appropriate Animal Husbandry 7 audio iTunes 2013-11-00 Creative Sources

Born in 1948 in Biel, Switzerland and plays bass clarinet, contrabass clarinet, soprano saxophone, tenor saxophone and electronics. For the classical double bassist, please use [a=Hans Koch (2)].




Комментарии о Hans Koch: