Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Johannes Bauer

Также известно как: Bauer, Hannes Bauer, J. Bauer, J.Bauer
Группа в интернете: http://www.johannes-bauer.net/, http://en.wikipedia.org/wiki/Hannes_Bauer

Дискография Johannes Bauer:

# Release title Format Get in iTunes Released on year Label
1 Organo Pleno 15 audio iTunes 1993 FMP
2 Bauer Bauer 8 audio iTunes 1995 Intakt Records
3 Johannes Bauer Annick Nozati Fred Van Hove 9 audio iTunes Amiga
4 Live In Bremen 3 audio iTunes 1995 Aufruhr Records
5 Futch 5 audio iTunes 2007-04-00 Jazzwerkstatt
6 Pijp 10 audio iTunes 1997 WIMpro
7 Bold Times 7 audio iTunes 2011 Rare Music
8 Goosetalks 6 audio iTunes 2010 Kilogram Records
9 Metslawier 6 audio iTunes X-OR
10 Live Im Künstlerhaus 6 audio iTunes 2012-03-00 gligg Records

German free jazz trombonist, born 22 July 1954 in Halle/Saale, GDR (today Germany). Brother of [a=Conrad Bauer] and [a273368].




Комментарии о Johannes Bauer: