Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Király Linda

Linda Király

Также известно как: Linda, Linda Kiraly, Linda Király
Группа в интернете: http://www.kiralylinda.hu/, http://www.myspace.com/lindakiraly, http://twitter.com/lindakiraly

Дискография Király Linda:

# Release title Format Get in iTunes Released on year Label
1 És Mégis 4 audio iTunes 2004-11-08 KMM (2)
2 #1 18 audio iTunes 2003-12-01
3 Can't Let Go 4 audio iTunes 2007-07-03 Universal Music
4 Clubsong 3 audio iTunes 2002 KMM (2)
5 Olimpiai Dal 2004 6 audio iTunes 2004 Show-Up

Birth: February 28., 1983. (New York, USA) Hungarian vocalist/singer & actress. She moved (back) to Hungary in 1999 with her family.




Комментарии о Király Linda: