Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Bal Paré

Члены группы Bal Paré: Jan T. Krahn, Jürgen Weiß (2), Kirsten Klemm, Manfred Asmus, Matthias Schuster
Группа в интернете: http://www.myspace.com/balpare

Дискография Bal Paré:

# Release title Format Get in iTunes Released on year Label
1 Best Of… 21 audio iTunes 1994
2 Hamburg Paris Catania 10 audio iTunes 1982
3 Metamorphose 7 audio iTunes 1985 Krautrock Records
4 Sommerwind 6 audio iTunes 2009 NLW
5 Bonus CDR 2009 19 audio iTunes 2009 Not On Label (Bal Paré Self-released)
6 Untitled 4 audio iTunes 2009-06-01 Minimal Wave
7 Untitled 4 audio iTunes Edition K.
8 Best Of… 21 audio iTunes 2010-02-03 Minimal Wave
9 Taxi Zum Mond 17 audio iTunes 2014-06-15 NLW



Комментарии о Bal Paré: