Исполнители:  А Б В Г Д Е Ж З И Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Э Ю Я   0..9   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z  

Blå Øjne

Julie Rugaard

Также известно как: BLA OJNE
Группа в интернете: http://www.myspace.com/blaaoejne

Дискография Blå Øjne:

# Release title Format Get in iTunes Released on year Label
1 Romeo & Julie 12 audio iTunes 1999
2 Tæt På 15 audio iTunes 2001 Spin Music!
3 Romeo Og Julie (Remix Album 01) 18 audio iTunes 1999-10-29 Spin Music!
4 Forelsket 6 audio iTunes 1999 Spin Music!
5 Hvis Du Går 4 audio iTunes 2001 Spin Music!
6 Mega Party-Mix / Kool Party-Mix 14 audio iTunes 1999
7 Dig & Mig 4 audio iTunes 1998 Spin Music!
8 Romeo Bootleg CD 3 audio iTunes 1998 Spin Music!
9 My Man 3 audio iTunes 2001 Edel Records
10 Alt Jeg Ville Have Sagt 4 audio iTunes
11 Romeo 5 audio iTunes 1998 Spin Music!
12 Romeo 5 audio iTunes 1998 Spin Music!
13 Fiskene I Havet 4 audio iTunes 2001 Spin Music!
14 Inderst Inde '99 4 audio iTunes 1999 Spin Music!
15 Smuk & Dejlig (Special Remixes) 2 audio iTunes Not On Label
16 Smuk & Dejlig 5 audio iTunes 1999 Spin Music!
17 Stærkere 3 audio iTunes 2006 Spin Records (6)
18 Dig Og Mig Bootleg Mix 3 audio iTunes 1998 Hemlig Records

The Dainsh singer Julie Rugaard born 1978 in Jægerspris (Denmark) In 1998 she had her debut with the album "Romeo Og Julie" in 1998 containing cover-versions of Danish songs. In 2001 she released the album "Tæt På". She also released "You Keep Me Hanging On" under the alias Blue Ice.




Комментарии о Blå Øjne: